Solutii Acces si Taxare

Soluţia de acces este formată din bariere, sisteme de taxare parcare sau turnicheţi. Accesul este permis pe baza cartelelor de proximitate, a tastaturilor cu cod acces sau a cititoarelor biometrice. Software-ul central permite accesul în perimetrul delimitat, alarmă în mod automat şi la cerere şi rapoarte activitate. Folosim echipamente fiabile, de calitate şi la preţuri corecte, însoţite de softul şi aplicaţiile necesare funcţionarii optime. Astfel încât tu să-ţi vezi de treaba ta!
 
Cod Produs: MS.301 Ai nevoie de ajutor? 0372-765-938
Adauga la Wishlist Alerta stoc
  • Descriere
  • Review-uri (0)
​Soluţiile de acces sunt formate din bariere, sisteme de taxare parcare sau turnicheţi. Accesul este permis pe baza cartelelor de proximitate, a tastaturilor cu cod acces sau a cititoarelor biometrice. Software-ul central permite accesul în perimetrul delimitat, alarmă în mod automat şi la cerere şi rapoarte activitate.

Soluţia Integrată este că o haină făcută la croitor. Evaluăm împreună specificul activităţii tale, atât în prezent cât şi în evoluţie, şi stabilim care este soluţia optimă pentru afacerea ta. Apoi o construim folosind două categorii de instrumente: echipamente şi aplicaţii.

Folosim echipamente fiabile, rapide şi la preţuri corecte, astfel încât să ne ferim de bătăi de cap şi ne noi şi pe tine. ​Aceeaşi grijă, în privinţa fiabilităţii, o avem şi când vine vorba de software-ul pe care îl folosim. Aici însă ne asigurăm în plus că soluţia va putea fi actualizată mereu şi mai ales că este susţinută de o serie de drivere care să permită integrarea optimă a tuturor echipamentelor utilizate. 

Următorul pas? Fă-ţi o programare la "croitorul de soluţii integrate". Sună-ne la 0372.765.938 sau contactează-ne prin orice altă metodă care îţi este la îndemână, iar unul din experţii noştri îţi va fi alături imediat.

Scrie un review


close

Solutii Acces si Taxare

A fost adaugat cu succes in cosul tau de cumparaturi!

Vezi cosul Trimite comanda

Vanzari clienti Orar: Luni - Vineri / 9:00 - 18:00

0372-765-938 contact@demarcat.ro

Service clienti Orar: Luni - Vineri / 9:00 - 18:00

0372-765-938 service@demarcat.ro
close

A fost adaugat cu succes in cosul tau de cumparaturi!

Vezi cosul Trimite comanda
close

Comparare

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.