Solutii Afaceri Mobile

​Soluţie fiscală personalizată pentru street food, cafenele mobile, chioşcuri sau orice altă formă de comerţ ambulant. Echipamente fiabile, de calitate şi la preţuri corecte, însoţite de softul şi aplicaţiile necesare funcţionarii optime. Astfel încât tu să-ţi vezi de treaba ta!
 
Cod Produs: MS.300 Ai nevoie de ajutor? 0372-765-938
Adauga la Wishlist Alerta stoc
  • Descriere
  • Review-uri (0)
O casă de marcat fiscală reprezintă o soluţie optimă, atât timp cât operaţiunile tale nu depăşesc numărul zilnic de 30-40 de încasări. Dacă volumul de tranzacţii este mai mare îţi recomandăm să iei în considerare o Soluţie Integrată.

Soluţia Integrată este că o haină făcută la croitor. Evaluăm împreună specificul activităţii tale, atât în prezent cât şi în evoluţie, şi stabilim care este soluţia optimă pentru afacerea ta. Apoi o construim folosind două categorii de instrumente: echipamente şi aplicaţii.

Folosim echipamente fiabile, rapide şi la preţuri corecte, astfel încât să ne ferim de bătăi de cap şi ne noi şi pe tine. Printre tipurile de echipamente folosite se găsesc cele de mai jos, dar aceasta nu este o listă limitativă:
  • imprimante fiscale
  • sertare de bani
  • monitoare touchscreen
  • scannere
  • cantare digitale

​Aceeaşi grijă, în privinţa fiabilităţii, o avem şi când vine vorba de software-ul pe care îl folosim. Aici însă ne asigurăm în plus că soluţia va putea fi actualizată mereu şi mai ales că este susţinută de o serie de drivere care să permită integrarea optimă a tuturor echipamentelor utilizate. Folosim 3 aplicaţii principale, în funcţie de specificul şi dimesiunea activităţii:
  • Software vânzare (Front Office): reprezintă un modul de vânzare operată prin intermediul monitoarelor touchscreen. Această aplicaţie permite un control ridicat asupra activităţii de vânzare şi asupra angajaţilor de la casă.
  • Software gestiune (Back Office): este o soluţie completă pentru gestionarea şi controlul unui magazin sau chiar a unei reţele de magazine. Programul oferă o suită de liste şi rapoarte menite să determine un control total al furnizorilor, referitor la cantitatea livrată, preţul negociat de achiziţie şi asistenţa în realizarea comenzilor. Rezultatul este reducerea timpului necesar efectuării comenzilor precum şi optimizarea cantităţilor comandate. În plus ai rapoarte detaliate comparative pe diferite perioade de timp sau produse, controlul casierilor şi al stocurilor etc.
  • Software management (Head Office): este o aplicaţie completă şi intuitivă, oferind multiple facilităţi în gestionarea eficientă a cataloagelor de produse, a partenerilor şi a preţurilor de intrare / ieşire într-un lanţ de supermarketuri.

Următorul pas? Fă-ţi o programare la "croitorul de soluţii integrate". Sună-ne la 0372.765.938 sau contactează-ne prin orice altă metodă care îţi este la îndemână, iar unul din experţii noştri îţi va fi alături imediat.

Scrie un review


close

Solutii Afaceri Mobile

A fost adaugat cu succes in cosul tau de cumparaturi!

Vezi cosul Trimite comanda

Vanzari clienti Orar: Luni - Vineri / 9:00 - 18:00

0372-765-938 contact@demarcat.ro

Service clienti Orar: Luni - Vineri / 9:00 - 18:00

0372-765-938 service@demarcat.ro
close

A fost adaugat cu succes in cosul tau de cumparaturi!

Vezi cosul Trimite comanda
close

Comparare

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.